"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

nineteen − four =

two + sixteen =

Avand forma unui con de brad si dimensiunea unui bob de mazare, glanda pineala este situata in centrul creierului uman, fiind un organ destul de interesant. Pentru multi oameni spirituali reprezinta “sediul sufletului” si “al treilea ochi”, partea anatomica a corpului uman care actioneaza ca antenele noastre spirituale, ne conecteaza la planurile non-fizice si spirituale ale existentei. Cu toate acestea, pentru oamenii de stiinta, aceasta este strict o glanda endocrina responsabila pentru secretia melatoninei, o substanta care, printre altele, ajuta la reglarea ritmului circadian.

loading...

De departe, acest mic, dar interesant organ uman, este sursa discutiilor fara sfarsit, luand in considerare, cat mai multi oameni cred ca, curatarea, detoxifierea sau decalcifierea ei, poate determina stari spirituale de constiinta care se pot experimenta cu o mai mare profunzime si claritate, prin intermediul gladei pineale.

glanda pineala este un organ misterios si fascinant

Desigur, scepticii care nu tin seama de posibilitatea existentei oricarei dimensiuni spirituale, subliniaza faptul ca nu exista dovezi stiintifice care sa dovedeasca faptul ca glanda pineala este, de fapt, organul responsabil de experientele spirituale. Cu toate acestea, multi oameni care au dezvoltat constiinta subtila si reflectarea interioara necesara pentru a se conecta la calitatile spirituale ale omenirii, pot simti in mod clar ca are loc ceva profund in zona a creierului, in zona glandei, acestea incluzand viziunile, gandurile intuitive, vibratiile , rezonanta armonica cu anumite sunete, si alte fenomene mistice.

In urma unor dezbateri dintre stiinta si spiritualitate, s-a ajuns la concluzia ca, glanda pineala se afla in centrul creierului atat de catre adepti cat si de catre sceptici, insa in urma analizei mai atente asupra misterelor prin care fiintele umane, creaturi spirituale, sunt capabile sa aiba experiente psihologice, acestea se sustrag de validarea moderna a metodelor de cercetare stiintifica si a modalitatilor de gandire.

Aici sunt 10 intrebari cu privire la glanda pineala, care se adauga la misterul de spiritualitate:

1. Este glanda pineala ramasita evolutiva a unui al treilea ochi, care sa mutat in centrul creierului, si i-a schimbat functiile, de la colectarea de lumina la antrenarea ritmurilor, in conformitate cu informatiile colectate de la nivelul retinei?

2. De ce pare sa fie localizata in acea zona a creierului in care se afla statele vizionare de constiinta induse

…Continuare pe pagina urmatoare

loading...
1 2 3
Citește restul articolului pe pagina următoare.

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.