"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

5 × three =

13 − seven =

Ce este medicina energetica? Cum emotiile influenteaza organele vitale si vice-versa? In Vest, medicina energetica, chiar si unele cercetari medicale de masa au inceput sa prezinte interes . Dar Medicina Traditionala Chineza (TCM), a explorat temeinic aceste domenii, de secole – iar acum putem beneficia de pe urma ei.

Medicina moderna occidentala tinde sa se bazeze foarte mult pe echipamente costisitoare atat pentru diagnostic cat si pentru tratament, in timp ce TCM nu. Aceasta poate conduce la reducerea cheltuielile si a costurilor cu vindecarea. Cu toate acestea, pentru cele mai multe cazuri de tratare a bolilor din Vest, nu vor fi acoperite de TCM. Acesta este un obiectiv major, de ascundere a metodelor de vindecare, indiferent de tip – pentru ca mafia medicala si farmaceutica sa-si maximizeze profiturile.

Insa aici, vom incerca sa dezvaluim unele SECRETE ale Medicinei Traditionale Chineze. Acest articol va avea cateva sfaturi despre cum sa profitam de intelepciunea terapeutica TCM cu un buget redus.

Bazele TCM pentru incepatori

Ideea de baza a TCM este notiunea de vindecarea a corpului, sau crearea unui echilibru si a unei armonii, cu toate organele corpului in acelasi timp. Intreaga abordare a TCM este diferita de medicina de Vest, abordarea bazandu-se pe sisteme complet biologice si biochimice. Ea lucreaza la restabilirea Qi-ului fiecarui organ, sau chi.

alt=”medicina chineza vindeca multe boli” border=”0″ height=”426″ src=”https://secretele.com/wp-content/uploads/2014/06/vindecare-medicina-chineza.jpg” title=”” width=”640″ />

Dar ce este chi? Este o energie subtila, care este dincolo de tesuturile organismului. Qi stagnant sau blocat (chi) trebuie sa fie abordat pentru a restabilii energiile puternice si echilibrul. Tehnologia medicala de masa nu percepe sau nu intelege, dar TCM recunoaste trei tipuri de baza de qi (chi).

Importanta Chi

Iata 3 tipuri de Chi:

– Ne nastem cu chi ancestral (qi); care este izvorul noastru fundamental, ce este uneori exploatat sau erodat.

– Apoi urmeaza chi post-natal, ceea ce obtinem din dieta noastra, exercitiile fizice si din mediul nostru. Putem influenta in mod direct acest lucru.

– Ultimul este chi-ul protector care curge in jurul corpului la suprafata. Deci, energia qi sau chi este esentiala pentru functionarea organismului si a homeostaziei.

Fiecare organ are propria energie chi, de asemenea. Cei mai multi sunt familiarizati cu termenii yin si yang, aspectele feminine si masculine ale creatiei universale, care sunt, de asemenea, reflectate

…Continuare pe pagina urmatoare

1 2
Citește restul articolului pe pagina următoare.

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.