"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

19 − 2 =

twelve − four =

Cancerul este una dintre bolile cele mai raspandite din lume . Acesta ataca persoane indiferent de varsta lor , rasa , intelect sau sex . El poate afecta doar o parte sau toate partile corpului . Se poate misca extrem de rapid , sau poate dura cativa ani pentru a avansa . Un lucru care a fost dovedit, in studiile efectuate, este ca anumiti factori au un impact dramatic asupra riscului unei persoane de a contracta acesta boala . Dintre acesti factori , alimentele sunt cele care influenteaza declansarea acestei cumplite boli fie in mod direct sau indirect. Iata o lista cu alimentele cele mai periculoase pentru organism . Acestea includ :

loading...

Carnea si alimentele procesate

Carnea de orice natura si alte alimente procesate sunt pline de chimicale si conservanti, care sunt adaugate pentru a prelungi termenul de valabilitate . Acesti aditivi, provoaca daune organismului, iar datorita toxinelor injectate in ele, nu numai ca acestea sunt toxice pentru om ,ci ele distrug , de asemenea, si orice ramasita nutritiva pe care o contin .

organisme modificate genetic periculoase

OMG-urile

OMG-urile , organismele modificate genetic , sunt alimente care au fost modificate genetic pentru a se produce mai mult sau pentru a creste mai repede decat omologii lor naturali . Problema cu alimentele care sunt modificate genetic , la nivel celular, este ca , indiferent daca acestea sunt tehnic la fel, ele nu vor reactiona la fel odata ce intra in corpul uman . Nu vor avea nici acelasi nivel nutritiv. La fel ca si clonarea , mancarea poate arata , mirosi si avea acelasi gust , dar modificarile pot provoca mutatii in celulele pe care oamenii de stiinta nu le-au prezentat .

Alimentele neecologice

Alimentele neecologice sunt cele care sunt cultivate si tratate cu pesticide, erbicide si ingrasaminte chimice . Fructele si legumele , care sunt in mod repetat tratate cu aceste substante chimice,le vor absorbi prin pielea sau coaja lor . Odata ce produsele chimice sunt in interiorul produselor alimentare , acestea nu pot fi spalate , si , prin urmare , sunt digerate. Majoritatea acestor substante chimice sunt toxice iar , atunci cand sunt ingerate , pot creste dramatic riscul unei persoane de a dezvolta diferite tipuri de cancer .

Alimentele carbonizate

Alimentele carbonizate nu cresc

…Continuare pe pagina urmatoare

loading...
1 2
Citește restul articolului pe pagina următoare.

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.