"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

thirteen − 2 =

5 × one =

Drojdia nutritiva este o excelenta sursa de vitamine pentru vegetarieni, aceasta continand aproape toate vitaminele din complexul B . Vegetarieni si vegani ar trebui sa -l includa in dieta lor . Aceasta este o sursa de aminoacizi pentru a forma o proteina completa .

loading...

Vitaminele B din abundenta includ : B1 ( tiamina ) , B2 (riboflavina ) , B3 ( niacina ) , B6 ( piridoxina ) , si B9 ( acid folic ) . Fulgii de drojdie sunt , de asemenea, o sursa buna de seleniu si zinc . Cateva produse nutritive de drojdie sunt imbogatite si cu vitamina B12 .

Vegetarienii care nu consuma produse de origine animala , cum ar fi laptele si ouale sunt deosebit de vulnerabili la deficitul de vitamina B12 . Acest lucru poate duce la lipsa de energie si la anemie , printre altele . Ficatul este capabil sa stocheze B12 pentru trei-cinci ani , astfel incat, un vegetarian,care a adoptat acest stil de viata de peste 3-5 ani, in lipsa consumului de oua sau produse lactate , completarea cu vitamina B12 este vitala .Vitaminele B , de asemenea, sunt importante pentru sanatatea neurologica , sunt solubile in apa si trebuie sa fie adaugate de multe ori .

sunt buni pentru sanatate acesti fulgi de drojdie

Ce e dificil este ca suplimentata, vitamina B12, se lupta sa se desprinda de stomac . Se descompune considerabil din cauza aciditatii din stomac . De aceea, comprimatele cu vitamina B12 sunt administrate de multe ori pentru cei care sunt anemici sau au probleme cu lipsa de energie.

Daca locuiti in Mexic sau in alta tara din America Latina , puteti cumpara seringi pentru a va injecta B12 fara prescriptie medicala . In caz contrar , daca sunteti un vegetarian strict , este o idee buna pentru a merge sublingual cu suplimente de vitamina B12 , chiar daca fulgii de drojdie sunt imbogatiti cu vitamina B12 .

Descrierea fulgilor de drojdie

Drojdia nutritiva este extrasa din sfecla de zahar si melasa de trestie, dupa un proces de fermentare ce dureaza aproximativ o saptamana . Apoi se usuca , si se ambaleaza ca fulgi , mari si mici . In ciuda acestui proces , nu exista glucoza sau gluten in continutul lor astfel incat sa va ingrijoreze.

…Continuare pe pagina urmatoare

loading...
1 2
Citește restul articolului pe pagina următoare.

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.