"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

17 − 1 =

two + 7 =

Un articol de Cristian Iacov

loading...

Poate plantele au de fapt, sentimente ! Aceasta a fost concluzia lui Cleve Backster in anii 1960 . El este fostul specialist de interogare al CIA , care a conectat senzorii poligraf la plante si a descoperit ca acestea au reactionat la un stimul rau ( de exemplu, taierea frunzelor ) si chiar la gandurile nocive ale oamenilor din apropierea lor .

comunicarea plantelor prin telepatie

Backster a utilizat o dracena pentru testul sau, observand ca in urma sectionarii uneia dintre frunze, testul poligraf a semnalat reactii. Dupa ce a observat ca planta a reactionat intr-adevar, la acest eveniment , el a decis sa vada ce s-ar întampla in cazul in care ar ameninta planta. Nu mare i-a fost surprinderea sa constate ca planta reactioneaza si la stimuli verbali.

Acest lucru a schimbat intreaga perceptie despre viata a lui Backster, inclusiv a intregii planete. Si acest lucru nu este tot, el a mai constatat ca planta a reactionat nu numai la cele relatate ci si la gandurile sale!

De asemenea, el a descoperit ca plantele au comunicat intre ele , au deplans moartea uneia dintre ele,chiar au displacut puternic oamenii care au distrus plantele in timpul cercetarilor stiintifice, chiar daca erau departe unele de altele.

De fapt , el a gasit ca , plantele pot reactiona la evenimente care au loc la mii de kilometri distanta . Ele , de asemenea, sunt profetice , pot anticipa desfasurarea evenimentelor negative si pozitive , inclusiv tendinta vremii .

Unul dintre cele mai importante lucruri pe care Backster le-a descoperit a fost ca , plantele care se gasesc in prezenta unui pericol devin pur si simplu catatonice !

Acest fenomen a pus probleme interminabile pentru acei cercetatori care , spre deosebire de Backster , nu respecta constienta supusilor lor . In aceste conditii , plantele pe care le studiaza nu manifesta nici un fel de reactie . Ei pur si simplu “, nu verifica esenta ” a adaugat Backster.

Despre Autor:

Cristian Iacov este autor pentru Secretele.com . „Imi doresc sa va dezvalui secretul sanatatii naturale pentru cunoasterea beneficiilor asupra organismului uman. Trebuie

…Continuare pe pagina urmatoare

loading...
1 2
Citește restul articolului pe pagina următoare.

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.