"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

three + one =

1 × 5 =

Noile cercetari arata o stransa legatura intre glifosat si anumite forme de cancer, in special Limfomul Non Hodgkin. 1 miliard de lire sterline pe an se cheltuie pentru achizitionarea de glifosat, in intreaga lume. De aceea trebuie sa cititi acest articol.

loading...

 

Utilizarea excesiva a pesticidelor provoaca mai multe boli ca Parkinson, autism si cancer, aceasta numai pentru a numi doar cateva. Multi oameni inca nu stiu ca 95% dintre alimentele prelucrate au fost realizate folosind ingrediente modificate genetic (OMG-uri), care sunt puternic tratate cu pesticide. Chiar si atunci cand credem ca noi, consumam alimente sanatoase, cum ar fi fructele si legumele, ne sunt de multe ori expuse reziduuri ce contin pesticide toxice.

 

ingrediente toxice folosite in industria alimentara

 

Cu toate acestea noile cercetari efectuate de Agentia Internationala pentru Cercetare in Domeniul Cancerului din Franta, prezinta dovezi clare intre pesticide si cancer. Ei au analizat datele preluate pe parcursul a trei decenii, pentru a investiga legatura dintre expunerea la multe toxine diferite din pesticide si Limfomul Non Hodgkin (LNH), astfel s-a ajuns la concluzia clara ca exista intr-adevar o legatura puternica intre ele.

 

Limfomul Non Hodgkin este al saselea cel mai frecvent in SUA si se estimeaza ca peste 69.000 de oameni din aceasta tara vor fi diagnosticati cu aceasta boala in fiecare an. Cifrele implica faptul ca acesta este responsabil pentru 37% din toate cazurile de cancer la nivel mondial. Este un tip de cancer al sangelui si provine din sistemul limfatic.

 

Cand culturile modificate genetic au fost introduse pentru prima data, s-a invocat, de catre sustinatori, ca acestea ar putea fi stropite cu erbicide mai putin toxice decat culturile traditionale, cum ar fi Roundup . “Biodegradabilele”, care au fost in mod fals comercializate ca “inofensive” si Roundup sunt acum erbicidele cele mai utilizate in intreaga lume. Din pacate, cunoastem foarte bine ca suntem mintiti, la fel cum suntem si cu glifosatul, ingredientul activ ce poate duce la mai multe boli, inclusiv tulburari gastro-intestinale, obezitate, diabet zaharat, boli de inima, depresie, autism, infertilitate, cancer si boala Alzheimer.

 

Alte dovezi ne informeaza ca glifosatul poate fi de vina pentru cresterea problemelor de sanatate din Argentina, in cazul in care defectele de nastere si ratele de cancer au crescut foarte mult in randul comunitatilor care se hranesc cu

…Continuare pe pagina urmatoare

loading...
1 2 3
Citește restul articolului pe pagina următoare.

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.