"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

11 − six =

2 × four =

Cand erai foarte mic, probabil alimentatia ta, in cea mai mare parte, se baza pe laptele matern. Acest lapte a fost usor digerabil, foarte nutritiv, si a dat corpului tau, tot ceea ce a fost necesar pentru buna dezvoltare.

Dar, pe masura ce am crescut, am inceput sa ne hranim din alte surse. In timp ce normele sociale si confortul ne-au ghidat oarecum catre un sacrificiu de sanatate, adica spre laptele de capra si laptele de vaca care nu sunt la fel de usor de digerat ca laptele de mama, nici nu ofera aceleasi beneficii de sanatate. Dar exista o alternativa care este comparabila cu laptele matern.

Laptele de camila a fost anuntat ca un posibil nou “super” aliment, pe care o persoana il poate consuma, fiind cel mai apropiat valoric de laptele de mama. Specialistii au confirmat faptul ca laptele de camila este foarte usor digerabil si din punct de vedere nutritiv, este superior laptelui de capra sau vaca.

Mai mult decat atat, lapte de camila poate ajuta persoanele care sufera de diabet zaharat, prin controlul insulinei. Acesta dispune de o proteina care copiaza insulina, limitand fluctuatiile care se produc in organismul bolnav. In laptele de vaca, proteina este distrusa de stomac si nu produce nici un beneficiu. Laptele de camila este folosit in unele comunitati pentru a trata autismul, deficitul de atentie, HIV, precum si multe altele. 

src=”https://secretele.com/wp-content/uploads/2014/06/lapte-camila-beneficii.jpg” width=”640″ />

Cei mai multi oameni, chiar si cei care au intoleranta la lactoza, au nevoie de mai mult pentru a digera laptele de vaca. Unul dintre motive este faptul ca vacile au patru zone separate ale stomacului, unde se digera alimentele. Omul,la fel ca si camila au doar unul. Deci, intr-un fel, lapte de camila este un produs secundar al unui sistem familiar, care este in ton cu capacitatile tale digestive naturale. Acest lucru poate juca, de asemenea, un rol in densitatea de nutrienti din laptele de camila. Cercetarile au aratat ca laptele de camila este semnificativ mai bogat in potasiu, magneziu, fier, cupru, mangan, sodiu, si zinc, decat laptele de vaca.

In plus, laptele de camila contine mai putin colesterol fata de laptele de vaca sau de capra. El are, de asemenea, de trei ori mai multa vitamina C si de zece ori mai mult fier decat omologii lui. In timp ce laptele de camila

…Continuare pe pagina urmatoare

loading...
1 2
Citește restul articolului pe pagina următoare.

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.