"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

7 + 15 =

one × three =

Cu totii ne dorim sa schimbam lumea in bine.

loading...

Stim  problemele cu care ne confruntam ca civilizatie sunt numeroase, iar muca pe care o avem in fata noastra este foarte mare, este greu sa sti de unde sa incepi. Sa avem grija de persoanele fara adapost din orasul tau, sau sa construim scoli si spitale in Africa? Sa transformam curtea intr-o ferma organica, sa ne dedicam unei cauze politice sau sa organizam un mars in Piata Revolutiei?

Exista o multime de oameni care simt acest lucru. Milioane de oameni lucreaza pentru a construi un viitor mai bun, intr-un milion de moduri diferite. Milioane de oameni inca se intreaba, “Ce pot sa fac? Cum pot face o diferenta?”

Opreste-te chiar acolo.

Opreste tot ceea ce faci. Opresteti gandurile. Pur si simplu opreste-te.

Incepi sa respiri.

Incepi sa te trezesti.

Fi aici acum.

ca sa schimbi lumea trebuie sa incepi cu tine


Cu totii ne dorim sa schimbam lumea. Dar exista un singur lucru in toata lumea pentru care avem puterea sa il schimbam: sinele nostru!

Cele zeci de mii de probleme ale societati – neprotejarea mediului, violenta, frauda, conflictele de cultura, crimele si multe altele, sunt simptomele unei iluzii fundamentale in mintile noastre. Ele rezulta din presupunerile noastre inconstiente, asumari care distorsioneaza modul in care vedem lumea si stabilirea prioritatilor noastre si a deciziilor.

Noi consumam mai mult decat avem nevoie, intr-un mod iresponsabil pentru ca noi nu suntem constienti de impact. Noi ignoram oamenii si ii ranim – de multe ori oamenii pe care ii iubim si de care ne pasa; deoarece noi nu suntem constienti de ceea ce spunem si facem. Ne jucam cu sistemul stricat, deoarece noi nu suntem constienti de puterea noastra, libertatea noastra de alegere. Nu putem forta oamenii sa traiasca atenti si etic.

Daca vrem o schimbare reala, trebuie sa vindecam conditiile de baza: propria noastra stare de inconstienta

Vrei sa salvezi lumea? Fa un singur lucru:

Oreste-te – Respira – Relaxeaza-te.

Atrageti-va atentia asupra voastra in acest moment, la aceasta respiratie. Invata sa te uiti in interiorul tau si sa vezi modelele subconstiente. Fa intunericul constient. Lasa frica, judecata si dizolva calm falsele credinte intr-o lumina pura de constientizare.

Treziti-va la deciziile pe care le

…Continuare pe pagina urmatoare

loading...
1 2
Citește restul articolului pe pagina următoare.

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.