"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

 • Mananca o masa bogata in proteine inainte sa intri in situatii stresante cum ar fi sa faci parte dintr-o multime. Cand te afli in multime incearca sa iti gasesti locuri de refugiu, cum ar fi sa stai pe margini sau in picioare afara.
 • Asigurati-va ca nu trebuie sa va bazati pe alte persoane pentru a iesi din situatii dificile. Incearca sa iti aduci propria masina sau sa sti sa ajungi cu usurinta acasa atunci cand este necesar. Sa ai suficiente fonduri sa faci aranjamente alternative in cazul in care incepi sa te simti coplesit.
 • Seteaza o limita de timp. Stiind cat de mult puteti sta si asculta aceasta limita este vital pentru a va asigura o bunastare mentala. De asemenea stabiliti limite cu alte persoane care va coplesesc. Nu sta sa le asculti timp de doua ore pentru a putea sa le vorbesti cand se poate face intr-o jumatate de ora.
 • Practica meditatie si atentie.
 • 8. Uita-te dupa oameni pozitivi si situati pozitive. Suna un prieten care vede binele din altii. Petrece timp cu un coleg care gandeste pozitiv si afirma partea buna a lucrurilor. Asculta oamenii plini de speranta. Asculta credinta pe care ei o au. De asemenea savureaza cuvintele pline de speranta, cantece si forme de arta. Speranta este contagioasa si iti va ridica starea de spirit.

  • Cultiva emotii pozitive care sa iti stimulze partea ta interioara. Daca esti incurajat de pace si iubire, vei inflori la fel de puternic ca emotiile negative si le va determina ofilirea. Respectarea propriilor tale nevoi prin iubire iti va creste abilitatea de a respecta pe altii.
  • Invata sa utilizezi compasiunea ca o modalitate de a te apara impotriva emotiilor coplesitoare. Compasiune iti va permite sa fi empatic in situatii cu alte persoane dar cere sa exprimi compasiune fata de tine. Acest lucru inseamna ca nu aveti nevoia sa va simtiti vinovat atunci cand cautati un ragaz atunci cand te vei simti coplesit.De asemenea insemana sa ramai in siguranta si sa nu patrunzi in lumea oamenilor negativi.

  9. Creaza si mentine un refugiu.

  Lasa multe cai deschise care duc la o comuniune cu rezonanta naturii. Revenind la casa ta de drept vei opri si te vei incarca energetic si spiritual.

  • Pastreaza o imagine cu o cascada sau cu o padure luxurianta cu tine si uita-te la ea cand esti coplesit.
  • Paseste spre o padure linistita sau absoarbe racoarea unui parau.
  • Mentine un spatiu personal de refugiu unde sa iti intalnesti propria putere personala de enrgie
  • Exerseaza Yoga si tehnici de respiratie. Acestea se bazeaza pe centrarea emotionala si sa iti ofere siguranta in vremuri de furtuna.

  Despre Autor:

  Maya este autoare pentru Secretele.com – Este o mare placere sa ma pot conecta cu atat de multe suflete minunate. Trebuie sa lasam o mostenire fara secrete generatiilor viitoare. Toti suntem unul! Pe Maya o puteti gasi pe Facebook si Pinterest.

  1 2 3

  *Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.