"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Emotii, cum ar fi frica, furia, frustrarea si imobilitatea sunt energii. Si tu poti sa fii potentialul “prinzator” ale acestor energii de la alti oameni fara ca tu sa iti dai seama. Daca aveti tendinta de a fi un burete emotional, este vital cum sa sti sa eviti preluarea acestor energii negative venite de la un individ sau chiar sa deviezi aceste energii negative liber-plutitoare in multime.

O alta rasucire este ca anxietatea cronica, depresia sau stresul te poate transforma intr-un burete emotional prin a-ti coplesi puterea ta de a te apara. Dintr-o data, vei deveni hiper-sensibil la alti oameni, in special la cei care sufera de dureri similare. Acesta este modul in care functioneaza empatia; astfel ne punem in zero butonul fierbinte in fata problemelor nerezolvate.

Din punct de vedere energetic, emotiile negative pot proveni din mai multe surse: ceeea ce simtiti poate veni de la voi; ar putea veni de la altcineva; sau poate fi o combinatie. Aici va voi spune cum sa va sustineti strategic emotile pozitive, astfel incat sa nu purtati pe umeri negativitatea care nu va apartine.

Trebuie sa va opriti sa absorbiti emotiile altor oameni

cum sa ne ferim de vampirii energetici

1. Identifica daca esti sensibil. Persoana cea mai predispusa de a fi coplesita de energiile negative care il inconjoara este un “empatic”, cineva care actioneaza ca un “burete emotional”. Semnele care te prezinta ca ai fi un empatic sunt:

 • Oamenii iti spun ca esti “hiper-sensibil”, “prea sensibil”, etc, si nu o spun ca pe un compliment!
 • Simti frica, anxietatea, stresul de la alte persoane si le atragi pe acestea in corpul tau, rezolvandu-le propria durere fizica. Acestia nu trebuie sa fie oameni pe care nu ii cunosti sau nu ii placi, de asemenea tu vei fi afectat de colegi, prieteni si familie.
 • Te simti rapid epuizat, secat de energie si nefericit in prezenta mai multor oameni.
 • Zgomotul, mirosul, si vorbitul execesiv iti seteaza nervii si anxietatea.
 • Ai nevoie sa fi singur pentru a te incarca cu energie.
 • Nu poti sa iti exprimi ceea ce simti, sentimentele tale sunt usor de ranit.
 • Tu esti darnic, generos, cu o inclinare spirituala si un bun ascultator.
 • Ai tendinta de a te asigura ca ai un plan de evadara, astfel incat sa poti scapa rapid, cum ar fi sa iti aduci propria masina la evenimente, etc.

  …Continuare pe pagina urmatoare

  1 2 3

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.