"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

four × 1 =

7 + fifteen =

 

Aici este un scurt video de pe YouTube – unde explica inteligenta Campului Unificat

 

 

Constiinta unei persoane poate trece in alt univers sau dimensiune atunci cand moare?

Multi oameni de stiinta au inceput sa accepte ca exista viata dupa moarte, chiar daca au incercat sa demostreze ca sufletul si Dumnezeu nu exista. Un bine-cunoscut om de stiinta care a imbratisat recent ideea ca, constiinta unei persoane poate trece in alt univers sau sau dimensiune este Dr. Lanza. El este in fruntea miscarii biocentrisme, care invata ca viata si constiinta sunt fundamentale pentru univers si ca ea, constiinta este cea care creeaza taramul material, nu invers.

Teoria biocentrisma sugereaza ca atunci cand oamenii mor, constiinta lor se muta in alt univers sau dimensiune, cum ar fi planul spiritual. Teoria biocentrisma sustine urmatoarele : constiinta creaza obiecte materiale cum ar fi corpul uman, iar atunci cand corpul moare, ea merge mai departe.

Exista dovezi care demonstreaza ca: constiinta poate sa se transfere intr-un alt univers sau dimensiune cand corpul moare?

Potrivit Prof. Marcus du Sautoy, fiintele umane au capacitatea de a trece de la constientizarea lor la stari modificate de constiinta chiar inainte de moarte. Marcus incearca sa dovedeasca acest concept in documentarul “BBC Horizon: The Secret You”. In acest documentar, Marcus a fost propriul sau subiect la unele experimente de sondare pentru a il ajuta sa inteleaga ceea ce ii ofera lui abilitatea de a fi constient de existenta sa.

In unul dintre experimentele prezente in documentar s-au folosit tehnologii care i-au permis lui Marcus sa isi modifice starea de constientizare, permitandu-i sa observe o constiinta diferita. Unii oameni spun ca acest lucru este “Body Experience”. Marcus a fost capabil sa isi transfere starea lui de constiinta, dovedind ca este foarte posibil ca, constiinta unei persoane se poate muta in alt univers atunci cand corpul moare.

 

 

Despre Autor:

Maya este autoare pentru Secretele.com – Este o mare placere sa ma pot conecta cu atat de multe suflete minunate. Trebuie sa lasam o mostenire fara secrete generatiilor viitoare. Toti suntem unul! Pe Maya o puteti gasi pe Facebook si Pinterest.

loading...
1 2

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.