"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

ten − 7 =

five × one =

Multi oameni cred ca exista viata dupa moarte si ca, constiinta trece in alt univers sau in alta dimensiune atunci cand corpul moare. Acolo se afla adevarul sau dovezile stiintifice privind aceste afirmatii? Potrivit Dr. Robert Lanza, un om de stiinta care a fost votat ca al treilea om de stiinta si cel mai important om in viata de catre New York Times, constiinta unei persoane are capacitatea de a se schimba sau de a trece in alt univers atunci cand murim. Majoritatea dintre noi cred ca acest lucru este o nebunie, dar in cazul in care ati inteles ce este constiinta, veti fi de acord ca este posibil.

loading...

 

Ce este Constiinta?

 

Nu exista in prezent cuvinte care sa poata descrie cu acuratete ce este constiinta. Este imposibil sa definesti aceasta stare de constientizare folosind cuvinte singure, pentru ca merge dincolo de limba noastra. Una dintre definitiile cele mai apropiate ale constiintei, este ca aceasta este un camp inteligent de informatii cu infinite posibilitati si creativitati. Constiinta este de fapt energia care este constienta si inteligenta. Ideea ca energia este constienta si inteligenta poate suna ciudat, dar acest concept a fost dovedit de fizicieni. Puteti citi mai multe despre aceasta pe acest site.

 

constiinta umana trece in alta dimensiune

 

Este Constiinta Mintea lui Dumnezeu?

 

Unii oameni se refera la constiinta, ca mintea lui Dumnezeu. Exista dovezi care sa sustina aceasta afirmatie? Daca ati inteles ce este, putem conveni ca, constiinta joaca un rol similar cu mintea lui Dumnezeu. In liceu la fizica, am aflat ca energia este o “substanta” care nu poate fi creata sau distrusa, dar o poti schimba in alte forme. Cu alte cuvinte, energia este vesnica si a a existat din totdeauna. Ca fiinte umane avem constiinta care este energie. De aceea corpul nostru energetic (de exemplu, spiritul) este etern!

 

Daca ati inteles, constiinta si energia sunt strans legate intre ele si sunt in esenta acelasi lucru, ar trebui sa realizati ca aceasta seamana cu mintea lui Dumnezeu. Quantum fizicienii au descoperit, ca atunci cand se exploreaza adanc in spatiul liber, vei ajunge la un taram facut din coduri de energie, care este infinit de inteligent si de creativ. Ei au numit acest taram “Campul Unificat”, un taram care este constient si infinit de inteligent.

…Continuare pe pagina urmatoare

loading...
1 2
Citește restul articolului pe pagina următoare.

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.