"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

one × one =

1 × 5 =

Multi oameni se plang de reclamele care nu le dau pace, intr-un mod neplacut, prin care companiile ne invadeaza viata de zi cu zi si ne baga pe gat produsele lor. Insa, reclamele nu sunt bune numai la cele relatate mai sus. Ceea ce veti vedea in continuare, cu siguranta o sa va capteze atentia, intrucat sunt exemple excelente de strategii de publicitate pentru problemele sociale prin care trece intreaga lume .

loading...

O reclama bine facuta este conceputa pentru a atrage atentia si are menirea sa-ti imprime in memorie mesajul transmis pentru mai mult timp, dupa ce ai vizualizat-o. Prin vizualizarea imaginilor urmatoare, veti constientiza importanta lor, emotiile observatorului fiind esentiale. Multe studii au indicat faptul ca emotia poate avea un efect puternic asupra memoriei , asigurandu-se ca amintirile cu emotie vor dura mai mult decat cele fara .

In conformitate cu ” Tatal Publicitatii ” David Ogilvy , contemporan lui , Howard Gossage,”publicitatea justifica existenta sa atunci cand este utilizata in interes public , este mult mai puternica decat un instrument de utilizare exclusiva in scopuri comerciale . ” Sunt cu siguranta de acord , de aceea am vrut sa impartasesc aceasta lista cu tine!

Persoanele torturate sunt persoane ca mine si ca tine

imagini cu un puternic impact emotional

Advertising Agency: Advico Y&R, Zurich, Switzerland

Opreste violenta! Nu consuma alcool in cazul in care conduci

Advertising Agency: Terremoto Propaganda, Curitiba, Brazil

Sfarsit prematur!Daca fumezi, statistic vorbind povestea ta se va termina mai repede cu 15%

“THE END. If you smoke, statistically your story will end 15% before it should. For help with quiting call QUITTLINE on 0200 00 22 00″ (Advertising Agency: Iris, London, UK)

Infricosator versus Mult mai infricosator

Culoarea pielii nu trebuie sa-ti dicteze viitorul

Advertising Agency: DDB&CO., Istanbul, Turkey

Defrisarile continua o data cu trecerea paginii

Advertising Agency: LINKSUS, Beijing, China

Nu dusmanii!

…Continuare pe pagina urmatoare

loading...
1 2 3 4
Citește restul articolului pe pagina următoare.

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.