"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

twenty + six =

11 + eight =

Combinatia dintre lamaie si bicarbonatul de sodiu poate avea un efect uimitor, similar cu efectul chimioterapiei, dar fara efecte adverse, in experimentele efectuate pe soareci.

loading...

Ratele de cancer sunt in crestere rapida, precum si necesitatile de tratamente alternative sunt din ce in ce mai multe si mai cautate. Unele studii au dovedit ca lamaia poate avea proprietati anti cancerigene. S-a raportat de asemenea de catre unii specialisti faptul ca lamaia poate avea efecte in reducerea cresterii tumorilor. De asemenea, specialistii sustin ca lamaia are puterea de a vindeca cancerul, si este, in prezent, testata pe toate tipurile de cancer la soareci.

Adaugarea de bicarbonat de sodiu ar fi secretul, pentru a face chiar mai puternic efectul. Aceasta se poate intampla deoarece bicarbonatul de sodiu aduce pH-ul la nivel normal. De asemenea, el are efect antimicrobian puternic in tratarea infectiilor bacteriene si fungice.

prevenirea cancerului si bolilor cronice in mod natural

Bicarbonatul de sodiu functioneaza impotriva parazitilor interni si regleaza tensiunea arteriala. Lamaia este benefica pentru sistemul nervos fiind si un puternic antidepresiv, conducand la reducerea stresului.

Unul dintre cei mai mari producatori de calmante din lume sustin ca in 20 de experimente efectuate pe soareci, efectuate din anul 1970 pana de curand, s-a dovedit ca: Lamaia distruge celulele canceroase din 12 tipuri de cancer. Aceasta previne metastaza celulelor canceroase si este mai puternica decat 10 000 medicamente cum ar fi adriamicina, substanta folosita la chimioterapie.

De asemenea, s-a constatat ca o combinatie de extract de lamaie si bicarbonat de sodiu, distruge celulele canceroase, realizand acest lucru fara a afecta celulele si tesuturile sanatoase.

Un articol de Cristian IacovSecretele.com

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.