"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

sixteen − ten =

9 + sixteen =

In urma unui studiu, efectuat pe un numar de 60.000 de femei, s-a constatat faptul ca un consum de suc dietetic ( “light” – denumirea de pe toate ambalajele), indulcit cu aspartam, creste riscul de atac de cord cu 30% si riscul de deces prematur cu 50%.

Constatarile respective au fost prezentate de Colegiul American de Cardiologie , ele fiind partial maturate sub covor, cu explicatia falsa ca bauturile dietetice nu provoaca neaparat aceste riscuri, ci sunt doar in corelatie cu ele.“Femeile care consuma prea multe sucuri dietetice in incercarea de a face asta pentru o viata sanatoasa, se otravesc fara sa stie”, sustine un articol pe CNBC. Tineti minte ca in orice moment, o vitamina sintetica este corelata cu cresterea mortalitatii, intreaga comunitate stiintifica afirmand imediat ca aceste vitamine sintetice sunt “cauzatoare de moarte”.

Aspartamul este o neurotoxina!

Aspartamul, la urma urmei, este facut din fecale ale bacteriilor modificate genetic. Acesta nu este un zahar natural, ci mai degraba un compus chimic creat intr-un laborator industrial. Utilizat in sucuri dietetice, se descompune intr-un numar de compusi chimici, inclusiv formaldehida si metanol. In timpul digestiei, formaldehida este oxidata in acid formic, o substanta chimica recunoscuta a provoca toxicitate la mamifere. Acidul formic este, de asemenea, secretat de furnici, ca parte a apararii lor.

cel mai periculos ingredient din sucurile light

Aspartamul strans legat de problemele neurologice

Sustinatorii acestei substante toxice pretind ca formaldehida, metanolul si acidul formic nu au nici un efect asupra sanatatii omului. Argumentul lor este identic cu cel al sustinatorilor OMG (organisme modificate genetic): “OMG sunt inofensive!”. Putem spune ca se aseamana cu cei care sustin ca mercurul este inofensiv.

De ce este, atunci, aspartamul atat de des legat de vedere incetosata, dureri de cap si probleme neurologice atunci cand sunt consumate in mod repetat, sub forma de bauturi „light”? De fapt, exista peste 90 de efecte secundare legate de consumul de aspartam, inclusiv dureri de cap / migrene, ameteli, convulsii, greata, amorteala, eruptii cutanate, depresie, iritabilitate, insomnie, pierderea auzului, probleme de vedere, pierderea gustului, vertij si pierderi de memorie.

Companiile de bauturi racoritoare si medicii dezinformati, incerca sa pretinda ca nici una dintre aceste efecte secundare nu sunt. Fiind lipsiti de etica si fara scrupule ce fac marile companii ? Otravesc clientii lor cu un produs

…Continuare pe pagina urmatoare

loading...
1 2
Citește restul articolului pe pagina următoare.

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.