"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

five + 4 =

twelve + 7 =

Cum ar fi lumea noastra daca aceste 9 adevaruri spirituale ar fi predate la scoala, in mass-media si in cartile noastre de istorie? Cum putem schimba sistemul si cum putem introduce astfel de subiecte pentru generatiile viitoare? Cum ar fi lumea daca ar fi recunoscute cu succes aceste adevaruri spirituale?

loading...

1. Noi suntem fiinte spirituale, intr-o calatorie. Inainte de a intra intr-un corp fizic, ne-am planificat momentul in care sa ne trezim si sa stim cine suntem. Pantecele mamei noastre a fost ca un tunel de uitare si am stiut ca va fi o provocare grea sa ne aducem aminte. Cel mai mare risc pe care ni l-am asumat a fost ca niciodata sa nu ne mai aducem aminte. Noi nu am fost niciodata deconectati de la sursa noastra de lumina, cu toate acestea conexiunea a fost stransa si subtiata foarte mult pentru a ajunge in aceasta parte a densitatii universului. Provocarea noastra este de a consolida aceasta conexiune si de a creste pilonul nostru de lumina in amintirea si recunoasterea a ceea ce suntem cu adevarat.

2. Sufletele noastre nu mor – doar isi schimba obiectivul. Ca o scanteie de lumina de la Sursa, noi suntem infint conectati la fluxul de experienta. Atunci cand este timpul sa deconectam cablul vietii din corpul fizic, scanteia noastra se ridica in afara corpului nostru fizic. Luam experienta vietii cu noi, dar obiectivul nostru este schimbat la un nivel usor diferit de vibratii. Fiecare viata construieste experienta si intelepciune.

cum sa iti dezvolti personalitatea

3. Totul este energie ce vibreaza la o anumita frecventa. Toate lucrurile vii de pe pamant au constiinta, chiar si pietrele si copacii. Fiecare-lucru si fiecare sunt conectati la “arborele vietii” sau la o infinita sursa de energie. Ne putem conecta la constiinta copacilor si putem purta conversatii cu ei prin acordul la frecventa lor vibrationala. Corpurile noastre sunt 90% apa si pot fi programate la o anumita frecventa de vibratie, prin ganduri, sunet, culoare si iubire. Atunci cand vom intelege vibratia, vom putea intelege tratamentele alternative si holistice care pot vindeca orice boala sau indispozitie in organism prin schimbarea vibratiei apei.

4. Gandurile noastre creeaza realitatea noastra Toate gandurile sunt energie care se manifesta in ceea ce vedem ca realitate. Intotdeauna sa fiti constienti de gandurile voastre, este unul

…Continuare pe pagina urmatoare

loading...
1 2 3
Citește restul articolului pe pagina următoare.

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.