"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

2 × 5 =

15 − eight =

Iata cele 10 alegeri pe care le vei regreta peste 10 ani si cum sa incerci sa le eviti:

loading...

1. Nu esti tu insuti ca sa impresionezi pe altii

Daca iti vei arata o masca mereu in fata lumii, intr-o zi nu va mai fi nimic sub ea . Pentru ca atunci cand iti petreci prea mult timp concentrandu-de pe modul de perceptie a altcuiva despre tine, in cele din urma vei uita cine esti cu adevarat . Deci, nu te teme de hotararile altora ; stii in inima ta cine esti si ceea ce esti cu adevarat. Tu nu trebuie sa fi perfect pentru a impresiona sau pentru a inspira oamenii . Trebuie sa-i inspiri si sa-i impresionezi asa cum esti tu, natural, cu tot cu imperfectiunile tale.

lucruri pe care le vei regreta ca nu le-ai facut

2. Lasi pe altcineva sa-ti creeze visele tale

Cea mai mare provocare in viata este sa descoperi cine esti cu adevarat ; a doua cea mai mare provocare este sa fi fericit cu ceea ce ai descoperit. O mare parte dintre aceastea reprezinta decizia ta de a-ti urma ceea ce ti-ai propus si visat . Sunt oameni care nu sunt de acord cu tine ? Foarte bine . Inseamna ca mergi pe jos, pe propria cale . Uneori, veI face lucruri considerate nebune de altii , dar atunci cand emotia te va cuprinde , atunci vei cu adevarat ca faci ceea ce trebuie .

3. Iti pastrezi o companie negativa

Nu lasa pe cineva care are o atitudine negativa, sa ti-o dea si tie . Nu-l lasa sa ajung la tine . Ele nu pot apasa pe tragaci daca nu le dai arma . Atunci cand va amintiti ca pastrarea ca apropiati a oamenilor negativi este o alegere , in loc de o obligatie , elibereaza-te si mentine o companie plina de bunatate in loc de furie , generozitate in loc de lacomie , si rabdare in loc de anxietate .

4. Esti egoist

O viata plina de fapte de iubire si un caracter bun este cea mai buna piatra de mormant . Cei care te-au inspirat si au impartasit dragostea ta, o sa va aminteasca cum i-ai

…Continuare pe pagina urmatoare

loading...
1 2 3
Citește restul articolului pe pagina următoare.

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.