"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

1 × one =

two + 16 =

Un articol de Cristian Iacov

loading...

Am auzit multe povesti despre beneficiile consumului de ulei de canepa, cum ca acesta ajuta la prevenirea cancerului. Ei bine, ce ar fi daca v-as spune ca uleiul de canepa este foarte eficient si in prevenirea altor boli ? Uita-te la videoclipurile de mai jos si vei trage singur concluziile !

Deci, de ce este ilegala canepa ? Exista multe puncte de vedere diferite cu privire la aceasta. Unii spun ca este ilegala pentru ca guvernul nu poate impozita, prin urmare, nu le genereaza nici un venit. In opinia mea, principalul motiv pentru aceasta, este statutul ilegal datorita succesului sau coplesitor in a ajuta la prevenirea si vindecarea unora dintre bolile cele mai de temut.

consuma zilnic ulei de canepa ca sa fii sanatos

Ganditi-va , in cazul in care uleiul de canepa ar fi legal, cat de mult s-ar diminua veniturile traficantiilor de droguri care sunt mana in mana cu marile companii.

In cazul in care companiile de droguri ar pierde milioane, guvernul se va alege, de asemenea, cu milioane de oameni sanatosi. Mai multi oameni santosi, nu vor mai merge in spitale, nu vor mai cumpara medicamente scumpe, companiile farmaceutice ar avea de asemenea pierderi imense, colapsul lor fiind inevitabil. Desigur, acest lucru nu se doreste, astfel incat acestea incearca sa ascunda faptul ca uleiul de canepa are mari proprietati de vindecare .

Uita-te la aceasta lista de boli care pot fi prevenite sau vindecate prin utilizarea acestui ulei simplu , natural.

Uleiul de canepa ajuta la :

Combaterea cancerului, epilepsiei, diabetului zaharat, bolii Crohn, gutei, glaucomului, dependentei de opiacee, tratarea alcoolismului, insomniei, psoriazisului, zonei zoster, anorexiei, astmului, artritei reumatoide, sindromului Dravet, sclerozei in placi si multe altele, lista fiind extrem de lunga.

Am gasit unele videoclipuri postate de cativa supravietuitori reali, ai unora dintre aceste boli:

Uleiul de canepa vindeca pacient cu Cancer de ficat in stadiul IV


Uleiul de canepa vindeca o Tumora inoperabila la copil

Acest articol este oferit sub licenta Creative Commons. Il puteti republica oriunde incluzand

…Continuare pe pagina urmatoare

loading...
loading...
1 2
Citește restul articolului pe pagina următoare.

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.