"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

contactul cu micotoxinele, insa putem incerca sa luam masuri sa ne protejam. Primul pas este acela de a evita pe cat posibil sa consumam alimente puternic contaminate cu aceste substante. Este destul de bine daca se poate ca noi, acasa, prin diverse mijloace sa cream propria moara si sa ne coacem singuri produsele, fiind siguri atunci de prospetimea produsului. Produsele de patiserie preambalate (inclusiv painea) contin extrem de multe micotoxine, inclusiv produsele ecologice care sunt ambalate contin acesti metaboliti.

loading...

Pentru a va proteja de aceste substante este recomandat sa consumati fructe cu coaja lemnoasa      ( nuci,migdale,nuci de Brazilia) acestea din urma va pot ajuta la eliminarea din organism a mictoxinelor.Un alt inamic al micotoxinelor este vitamina C, care adaugata in absolut tot ceea ce gatiti, indiferent din ce sursa o luati, va va ajuta sa eliminati cat mai repede din organism aceste substante daunatoare. Bineinteles, din lista noastra de alimente care ne pot ajuta,nu putea lipsi usturoiul, acesta fiind principalul inamic al aflatoxinei.

loading...
1 2

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.