"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

9 − 1 =

one × 2 =

Negarea: Esti susceptibil sa fi o creatura complet inofensiv si pasnica , mereu gata sa ajuti pe altii . Daca sunteti un lucrator de birou , superiorii tai pot gasi ca este dificil sa te descurci . Cand nu vrei sa faci ceva , impui bariere ( de exemplu , daca trebuie sa stai pana tarziu la locul de munca, vei incerca sa arati ca te afli intr- o stare proasta de sanatate ) . De multe ori , atunci cand trebuie sa te aperi , alegi rezistenta pasiva si de sfidare , care, pe termen lung,conduce la regretul celor care ti-au creat probleme tie .

loading...

 

2 ) Epilepticul

 

Represiune: Cand vorbim despre tulburarile de personalitate asociate cu bolile cerebrale , leziuni si disfunctii ( asa cum se intampla in unele cazuri de epilepsie ) , unele dintre caracteristicile de diagnosticare poate fi impulsivitate , iritabilitate , izbucnirile de furie si de agresiune . In cazul in care acest domn robust cu un cap rotund v-a provocat repulsie si teama in tine , este probabil ca mai devreme in copilarie, ai reprimat astfel de sentimente si comportamente in subconstientul tau .

 

Negarea: Cel mai probabil sunteti o persoana pasnica . Fiind bland si prietenos , va da impresia de o persoana responsabila si cu auto- control . Sentimentele dumneavostra sunt stabile si va este usor sa tineti legatura cu oameni , idei si obiecte .

 

3 ) Katatonic

 

Represiunea: Unele caracteristici ale acestei tulburari psihice este stimularea excesiva de imaginatie si de cunoastere in general, si negativism . In cazul in care acest domn neras , dar zambind, provoaca sentimente negative in tine , este posibil sa fi reprimat unele masuri de hiperactivitate din mintea ta , care te-ar putea face sa pierzi contactul cu realitatea in cazul in care nu au fost transferate in stare de inconstienta dumneavoastra .

 

Negarea: Ai tendinta de a adopta comportamente stereotipe si nu-ti plac inovatiile si schimbarile . Poate ca tu esti genul de persoana timida , rusinosa , care considera ca este deosebit de dificil sa se adapteze la situatii noi . Cea mai mare frica a ta este de a pierde autocontrol-ul . Esti un pic rigid , de multe ori defensiv si , probabil, persoana inhibata care nu se abate de la ” Codul de comportament ” .

 

4 ) Schizofrenicul

 

Represiunea: Personalitatea schizofrenicului este caracterizata prin apatie intensa , distorsiuni de gandire si emotii incompatibile . In cazul in care aceasta privire impasibila ti-a facut pielea de gaina , probabil ai reprimat un sentiment de indiferenta fata de ceilalti si de retragere intr-un stadiu timpuriu in copilarie .

 

Negarea: Sunteti, probabil, o persoana destul de sociabila . Tu crezi in socializare si comunicare cu ceilalti , te bucura compania si sa iesi de multe ori . Sociabilitatea este destul de inselatoare si poate ascunde o persoana izolata , care locuieste impreuna cu sentimentul de a fi mereu singur . Relatiile dumneavoastra pot parea impersonale si superficiale , ca si in cazul in care lipseste sentimentul adevarat . Adanc in jos , s-ar putea simtii ca nu aveti nevoie de altii si nu puteti sa coexistati cu ei .

 

5 ) Istericul

 

Represiunea: Unele trasaturi de personalitate a persoanelor isterice sunt emotiile superficiale si instabile , narcisism si exhibitionism . In cazul in care ai ales aceasta doamna ciudata cu pleoapele grele, ca persoana care te sperie cel mai mult dintre toate , poate e pentru ca ati reprimat o dorinta insatiabila de a captiva atentia si o sete pentru aprobare .

 

Negarea: Ai da impresia de o persoana modesta , cu interiorizare intensa . Cu toate acestea , in realitate , esti o persoana linistita si timida , s-ar putea sa fi posedat de o dorinta coplesitoare si excesiva de a fermeca pe altii . Aveti grija meticulos de aspectul si comportamentul tau . De exemplu , incercati mereu sa fiti elegant si bine imbracat , dar aveti dorinta sa completati hainele cu accesorii care atrag atentia altora . Astfel de oameni sunt susceptibili de a alege o profesie sau hobby rar / extravagant.

 

6 ) Depresivul

 

Represiunea: Sentimentele de inferioritate si vina sunt principalele simptome de depresie . Faptul ca aceasta fiinta inofensiva este o incarnare de aversiune, pentru tine poate insemna ca sunteti o persoana profund deprimata care reuseste sa aiba aceste simptome sub control .

 

Negarea: Poate ca sunteti o persoana lipsita de griji . Va aratati intotdeauna dinamismul , increderea si optimismul . Uneori , desigur , va suparati si poate manifestati distimie si melancolie ( ” sindromul de clovn trist ” ) . Puteti fi , de asemenea, suspicios si ursuz . Este foarte probabil sa treceti de la tendintele depresive la asumarea rolului de psiholog mergand pana la cautarea de solutii la problemele altor oameni .

 

7 ) Maniacul

 

Represiunea : Unele caracteristici de diagnostic de manie sunt extrovertire , suprastimulare , supraestimarea de sine si o risipa de bani. Daca acest chip, pare dezgustator pentru tine, probabil, inseamna ca in tine exista un fel de emotie , care , daca nu este controlata , te -ar transforma intr-un mistic fanatic .

 

Negarea : Este foarte probabil sa fi o persoana care nu vrea sa provoace cu comportamentul sau si care detesta zgomotele , extremele si excesele . Esti un exemplu de discretie , retinere si masura . Fiind logic si economic , veti avea intotdeauna un comportament controlat in totalitate .

 

8 ) Tulburare disociativa de identitate

 

Represiunea : Acest tip de personalitate este exprimata in dorinta unei persoane de a trai si de a fi acceptat ca un membru de sex opus . Daca acest tanar ti se pare periculos , poate mai devreme in copilarie ai reprimat o problema de identitate sau , mai precis o problema cu privire la identitatea de gen .

 

Negarea: In cazul in care mecanismul de aparare si negare a lucrat , s-ar putea sa aveti o tendinta de a confirma categoric sexul biologic . In acest caz , comportamentele tale conteaza si aspectul subliniaza ca esti un barbat adevarat sau o femeie adevarata . Daca esti un barbat , esti foarte ” macho ” , iar daca esti o femeie , ai incerca intotdeauna sa arati sexy si cauti sa flirtezi si sa atragi atentia oamenilor.

 

Despre Autor:

Cristian Iacov este autor pentru Secretele.com . „Imi doresc sa va dezvalui secretul sanatatii naturale pentru cunoasterea beneficiilor asupra organismului uman. Trebuie sa lasam o mostenire fara secrete generatiilor viitoare!”. Pe Cristian Iacov il puteti gasi si pe Facebook

loading...
1 2

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.