"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

17 − 15 =

sixteen + thirteen =

Imaginati-va ca doriti sa serviti un castravete, verde, apetisant, si exact cand doriti sa-l mancati constatati ca este o banana, sau, doriti sa mancati o portocala suculenta cu un aspect deosebit, la fel va asteapta o surpriza……. Talentatul artist japonez Hikaru Cho, a facut posibila o astfel de experienta bizara, inducand in eroare pe cei prezenti, prin realizarea unor picturi incredibile.

loading...

Operele de arta ale artistei Cho sunt extrem de bine realizate , picturile ei cu vopsea acrilica sunt hiper – realiste si convingatoare . Ceea ce face lucrurile mult mai amuzante, este atunci cand ea taie sau deschide produsul alimentar real .

Avand in vedere cat de talentata este , e greu de crezut ca Cho are doar 19 de ani ! Ea a fost admisa la Universitatea de Arta Murashino in 2012 si a finalizat deja lucrarile pentru mai multe branduri japoneze . Aceasta nu este prima data cand opera de arta a ei a devenit virala , inca de mic copil s-a facut cunoscuta prin aceste realizari. Cu siguranta, lucrarile realizate cu atat de multa pasiune si meticulozitate, vor face inconjurul lumii.

alimente pictate de nerecunoscut


src=”https://secretele.com/wp-content/uploads/2014/05/hyper-realistic-painted-food-its-not-what-it-seems-hikaru-cho-3.jpg” />

Arta hiper-realista a devenit destul de populara in ultimii ani . Daca doriti sa vedeti cateva exemple excelente , intrati aici si veti vedea piese incredibile de arta hiper-realista .

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.