"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

twenty + eleven =

seven + 19 =

Stiati ca o persoana care are vibratia energetica de 500, sau mai mare, poate ridica campul energetic a 750.000 de oameni din intreaga lume?

loading...

Acum, imaginati-va ca sunteti o familie de 4 persoane si fiecare are vibratia energetica de peste 500. O familie de 4 persoane, ori 750.000 de oameni, este egal cu 3 milioane de oameni.

Energia Pozitiva este Infectioasa

Iata un gand: Ce se intampla in cazul in care mai multe persoane vibreaza la peste 500 fiecare?

Daca aveti o singurta persoana la o vibratie de 500, la o vibratie de iubire sau mai sus, aveti posibilitatea de a modifica campul energetic a altor 750.000 de oameni, doar prin aceasta putere energetica.

raspanditi iubirea cea mai puternica vibratie


Intr-o familie de 4 persoane in care au aceasta vibratie, viata lor poate fi actualizata doar datorita naturii – constiintei de grup. De exemplu, am observat ca atunci cand stau cu prietenii mei care au o vibratie mare, se vor intampla numai lucruri grozave intr-o zi, maxim doua.

Este mult mai usor si mai placut atunci cand sunteti in jurul altor oameni care au aceeasi constiinta de iubire sau mai sus.

Raspanditi Iubirea, O Vibratie la un Moment Dat

Imaginati-va ca sunteti o familie si te duci la locul de munca, unde poti ridica campul energetic la oameni. Te duci la scoala si poti realiza acelasi lucru, poti ridica campul energetic la oamenii din cartierul tau sau la vecini, doar sa fie cineva care are vibratia energetica de 500 sau mai mare. Deasemena tu poti schimba orasul, comunitatea ta, tara ta.

Si asa ai putea schimba lumea – doar fiind tu si vibrand la energia iubirii sau mai sus. Asa putem schimba planeta, deoarece oamenii care au vibratii ridicate vor fi naturali doar de la vibratia lor, mult mai constienti si evoluati in alegeri.

Traieste in Iubire !

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.