"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

2 × four =

eleven − 2 =

Chimioterapia si radiatiile au fost mult timp un tratament de masa pentru diferite forme de cancer . Pentru pacienti , acestea aduc cu ele facturi medicale foarte scumpe , boala cu recidive, si chiar riscul  sa nu functioneze. Cu toate acestea , exista multe cure si tratamente alternative.

loading...

Canepa (canabisul in stare pura) este una dintre ele care devine din ce in ce mai acceptat , multi oameni oferind testamente pentru beneficiul acestei plante naturale puternice.


Stan Rutner este un om care crede cu adevarat, ca aceasta planta (canepa) i-a vindecat cancerul . Atat el, cat si sotia sa , Barb Rutner au avut crize de cancer mai devreme in viata lor , crize care au fost tratate intr-un mod conventional .

Stan a fost in remisie , dar el a fost mai tarziu diagnosticat cu cancer pulmonar care s-a raspandit la creier . La acel timp , Stan avea o varsta apropiata de 80 de ani, si stia ca prognozele pentru tratamentele conventionale nu aveau sa fie bune . Tratamentele de radioterapie au pus complet amprenta pe el . El a fost în imposibilitatea de a mai scrie coerent si a memora pe termen scurt.

Dupa o combinatie de radioterapie si chimioterapie severa, Stan devenise subponderal , se alesese cu o insomnie severa , cu putina energie si atrofie musculara . După o runda de tratament cu “succes” si o deteriorare grava a sanatatii sale , Stan a fost sfatuit sa se mute la un ospiciu, pentru a primi 24 de ore de ingrijire, si i s-au mai acordat de trait, maxim 2 saptamani.

Acest lucru nu a fost sfarsitul pentru Stan. Din fericire pentru el , fiica sa Corinne, si sotul ei au inceput sa caute tratamente alternative . Atat Stan cat si Barb nu erau adepti ai terapiilor alternative, dat fiind faptul ca in trecut prin metodele conventionale au reusit sa intre in remisie.

Din acel moment, ei au fost atat de receptivi atunci cand fiica lor, a descoperit faptul ca prin consumul de canepa exista posibilitatea de vindecare. De asemenea, au fost ajutati de faptul ca ei traiesc in California de Nord , unde este legal sa utilizezi canabis in scopuri medicale.

Ei au descoperit ca Stan a fost capabil sa ingereze ulei

…Continuare pe pagina urmatoare

loading...
1 2
Citește restul articolului pe pagina următoare.

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.