"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

1 × one =

1 × four =

Stim cu totii ca exista mai multe tipuri de iubire. Exista iubire romantica, iubirea dintre parinte si copil, iubirea intre frati, iubirea intre prieteni, iubirea pentru animale si plante si multe alte tipuri de iubire. Cu toate acestea, atunci cand vorbim de iubire in a cincea dimensiune, noi nu mai suntem limitati de aceste tipuri de iubire. Iubirea din a cincea dimensiune include toate aceste tipuri de iubire si se extinde dincolo de limitele din a treia dimensiune pentru a include si alte tipuri de iubire.

loading...

De exemplu, odata ce constiinta atinge a cincea dimensiune, automat incepe sa simta iubire pentru toata lumea. Ei incep sa fie conectati cu toata lumea si simt o stransa legatura pentru toata lumea. Ei nu pot sa faca rau la cineva si le pasa de cei din jur. Cu alte cuvinte sunt o inima centrala.

De asemenea, iubirea din dimensiunea a cincea se extinde dincolo de umanitate la animale, insecte plante si mult mai departe. O persoana care reuseste sa ajunga in a cincea dimensiune incepe sa simta o conexiune cu mama natura si toate creaturile sale. Persoana incepe sa simta ca si cum animalele poseda un suflet uman si caracteristici umane. De asemenea, iubirea din a cincea dimensiune conduce la compasiunea pentru animale, insecte si plante. Cu o adevarata grija pentru mama natura si toti ocupantii ei si devine o caracteristica permaneta de personalitate.

spiritualitatea si iubirea sunt totul

Odata ce o persoana isi duce constiinta in a cincea dimensiune, el o sa simta numai bucurie si entuziasm in viata lui. O sa iubeasca viata si tot ce face parte din ea.

Aceasta iubire pentru toata lumea si iubirea pe care o simte pentru viata ii duce spre punctul in care doresc sa raspandeasca iubirea lor plina de lumina intr-o lume care este incurajata, inspirata si care doreste inaltarea umanitatii.

Imaginati-va ce lume ar fi daca toata umanitatea ar exista in a cincea dimensiune, cu constiinta plina de iubire. Din moment ce toata lumea ar placea cu adevarat pe toata lumea si la toata lumea i-ar pasa cu adevarat, nu ar mai exista nici o separare, nici o jignire, nici o crima, nici un razboi, nici o “mentalitate de cuceritor”. nu exista concurenta, fara lacomie, fara a distruge

…Continuare pe pagina urmatoare

loading...
1 2
Citește restul articolului pe pagina următoare.

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.