"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

6 − 5 =

two × 1 =

studiu nu au folosit nici un regim alimentar prescris, au consumat vin rosu regulat, rareori au luat suplimente.

loading...

In plus, fata de aceste date, echipa a analizat, de asemenea, 24 de probe de urina prelevata de la persoanele fizice pentru a cauta urmele de resveratrol ( metaboliti ). Acest lucru se datoreaza faptului ca este dificila stabilirea exacta a nivelurilor de resveratrol datorita absorbtiei rapide, organismul reactionand foarte ferm in a-l elimina.

Cercetatorii au folosit aceste date pentru a cauta asocieri intre nivelurile de resveratrol si mortalitatea , markeri inflamatorii si incidenta / prevalenta cancerului si a bolilor cardiovasculare .

Echipa a concluzionat ” Nivelul de resveratrol realizat in cadrul unui regim alimentar occidental nu a avut o influenta substantiala asupra starii de sanatate si a riscului de mortalitate a populatiei in acest studiu . ”

Desigur , acest lucru nu inseamna ca noi ar trebui sa consumam toate aceste sticle delicioase de vin rosu pentru a aduna cat mai mult resveratrol . Asemenea studiilor lui Semba , alte studii au demonstrat faptul ca un consum regulat de vin rosu , ciocolata neagra si fructe de padure, nu reduc inflamatiile la unele persoane. ” Este doar un beneficiu, in cazul in care acestea exista , trebuie sa provina din alte polifenoli sau substante gasite in aceste produse alimentare “, adauga el . ” Acestea sunt alimente complexe , si tot ce stim cu adevarat din studiul nostru este ca beneficiile nu sunt, probabil, din cauza resveratrol “.

loading...
1 2

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.