"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Imi pare rau sa va informez, insa cerealele nu sunt o mancare adevarata. Sunt un produs alimentar, complet impropriu pentru consumul uman. Iata 3 motive sa inlocuiti dimineata cerealele cu fructele :

loading...

1.Cerealele pentru micul dejun sunt incarcate cu Organisme Modificate Genetic (OMG)

Speram ca, de acum inainte veti realiza cat de toxice sunt aceste alimente modificate genetic pentru organism. Cercetarile au demonstrat, ca ingerarea de alimente modificate genetic produc alergii, probleme digestive, probleme hepatice, probleme cu fertilitatea (pot chiar sa conduca la sterilitate) si multe altele. Este de fapt un adevar crunt, urat, insa trebuie sa fim constienti ca aproape toate alimentele procesate contin organisme modificate genetic (OMG)

“Insa eu mananc doar cereale integrale naturale”

organisme modificate genetic periculoase pentru sanatate

Nu conteaza! Tacticile extrem de inselatoare din industria alimentara ne-au pacalit.Cuvantul “natural”a fost introdus pentru a induce in eroare consumatorul, sugerand ca produsul este lipsit de substante chimice, pesticide si de ingrediente modificate genetic. Exista putine reglementari, din pacate, pentru a tine sub control asa zisele “produse naturale”, astfel ca exista foarte multe produse etichetate ca fiind naturale cand de fapt acestea contin porumb modificat genetic, soia, rapita.

Intr-un sondaj efectuat, in randul producatorilor de cereale “naturale”, de catre The Organic & Non-GMO Report  acestia au recunoscut ca produsele lor contin ingrediente modificate genetic.

Potrivit Carnucopia Institute “Cerea Scorecard” :

• cereale Kashi ( Kellogg ) contin ” un nivel ridicat ” de OMG-uri . Nu este doar o urma de OMG-uri , ci un nivel inalt ceea ce inseamna ingredientele principale sunt de inginerie genetica.
• „Whole Foods” brand ce cuprinde pana la 365 de categorii de cereale contin ” nivel ridicat ” de OMG-uri ( mai mult de 50% porumb MG- modificat genetic ).
• Produse de panificatie Puffins Cerealele Barbara a fost demonstrat, de asemenea ca acestea contin mai mult de 50% porumb de inginerie genetica.
• Numeroase produse “naturale”, cum ar fi Mother’s Bumpers, Nutritious Living Hi-Lo, si General Mills Kix sunt contaminate cu un nivel ridicat de ingrediente modificate genetic , uneori apropiat de 100 %.

Acestea sunt doar exemple de pe piata americana, insa ce va face sa credeti ca

…Continuare pe pagina urmatoare

loading...
1 2 3

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.