"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

1 × 1 =

three × 3 =

Universul este plin de mistere care sunt o provocare pentru cunosterea noastra.

loading...

Un baiat de 3 ani din regiunea Golan Heights, langa granita dintre Syria si Israel a declarat ca a fost ucis cu un topor in viata sa anterioara. El a aratat batranilor satului unde este ingropat criminalul, unde au si gasit un schelet acolo. De asemenea copilul a aratat si unde este ingropata arma crimei, iar cand au sapat, au gasit un topor.

In cartea, “Children Who Have Lived Before: Reincarnation Today”, terapeutul german Trutz Hardo spune povestea acestui baiat impreuna cu alte povesti verificate despre copii care isi amintesc vietile anterioare. Povestea baiatului a fost asistata de catre Dr. Eli Lasch, care este cunoscut pentru dezvoltarea sistemului medical din Gaza, ca parte a unei operatiuni a guvernului israelian in anul 1960. Dr. Lasch a murit in 2009 si a povestit aceste evenimente uluitoare lui Hardo.

baiatul care s-a reincarnat

Baiatul a facut parte din grupul etnic Druid iar in cultura lui reincarnarea este acceptata ca fapt. Totusi povestea lui a avut puterea de a surprinde comunitatea sa.

Copilul s-a nascut cu un semn pe cap de culoare rosie. Grupul druid crede ca semnele din nastere sunt legate de viata trecuta. Cand baiatul a fost destul de mare pentru a putea vorbi a spus familiei sale ca el a fost ucis cu o lovitura de topor in cap.

Se obisnuieste pentru batrani sa ia un copil de 3 ani si sa il duca la domiciliul sau din viata anterioara daca acesta isi aduce aminte. Baiatul si-a adus aminte satul in care a trait si a fost dus acolo. Cand au ajuns in sat, baiatul si-a amintit numele lui din viata anterioara.

Un localnic din sat a spus ca baiatul a pretins a fi reincarnarea celui disparut in urma cu 4 ani.

De asemenea baiatul si-a adus aminte numele complet al ucigasului. Atunci cand baiatul s-a confruntat cu ucigasul, acesta s-a facut alb la fata, dar nu a recunoscut crima. Apoi baiatul a spus la batrani unde ii este ingropat trupul. Sapand in locul indicat de copil, au gasit scheletul unui om cu o rana la cap care corespundea cu semnul din nastere al copilului. Deasemena ei au gasit si toporul.

Despre

…Continuare pe pagina urmatoare

loading...
1 2
Citește restul articolului pe pagina următoare.

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.