"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

six + 19 =

4 × 3 =

Tot mai multi oameni isi indreapta atentia catre medicina naturista. Principalul motiv pentru care oamenii apeleaza la aceste tratamente alternative sunt metodele foarte toxice de tratament, folosite impotriva cancerului, ce au efecte secundare care pot devastatoare.

Aceste plante pot fi folosite si in reducerea efectelor negative produse de chimioterapie . Urmatoarele plante au demonstrat ca sunt o optiune de luat in seama, atunci cand vine vorba de lupta pe care o ducem impotriva cancerul, insa nu sunt deloc exploatate…

Gheara pisicii ( Uncaria tomentosa )

gheara pisicii si spilcuta sunt foarte bune tratamente pentru cancer


Numele de Ghiara pisicii vine de la spinii ascutiti care sunt raspanditi cate doi la baza fiecarei perechi de frunze si care arata ca niste ghiare de pisica. Cu sute de ani in urma indienii foloseau aceasta planta in medicina traditionala.

Aceasta planta este un stimulent puternic al sistemului imunitar . De asemenea, ajuta la procesul de curatare al celulelor albe din sange. In afara de beneficiile pe care le are in minimizarea efectelor secundare ale chimioterapiei, aceasta planta a demonstrat ca poate reduce dimensiunile unei tumori canceroase, in special atunci cand vine vorba de cancerul de piele.

Spilcuţă

/>

Spilcuţa (Feverfew), sau iarba fetei, (cu denumirea stiintifica de Tanacetum parthenium) este o planta medicinala mentionata în lucrarile medicilor greci din antichitate(Dioscorides, de exemplu), ca aspect parand a fi o incrucisare intre musetel si margareta, tocmai de aceea, local, se mai numeste si `musetel mare`.

Un studiu de la Universitatea Rochester din New York a pus in centrul atentiei aceasta planta . Cercetatorii au fost socati sa descopere ca feverfew a fost mai bun la uciderea celulelor canceroase asociate leucemiei, decat citostaticele.

Iarba de grau verde

“Iarba de grau”:
– este una dintre cele mai bogate surse de vitamina A, C, D, K si a complexului B. Este totodata si o sursa naturala de B17.
– este cea mai bogata sursa de clorofila, care reprezinta “sangele” plantei, cu o structura moleculara care este aproape identica cu molecula de hemoglobina din sangele uman (doar ca la oameni se formeaza cu Fe

…Continuare pe pagina urmatoare

1 2
Citește restul articolului pe pagina următoare.

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.