"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

18 + 17 =

11 + two =

mai ales a cerealelor, oamenii au ajuns sa aiba un nivel ridicat de omega 6. Dieta tipic occidentala produce un raport de 20:1-50:1; raporturile anormale produc cresteri in greutate, imbatranirea prematura precum si accelerarea bolilor deja instalate.

Canepa contine raportul optim de 3.75:1 ( omega 06:03 ), facandu-l o sursa puternica pentru o dieta anti – inflamatoare . Canepa este, de asemenea, o mare sursa de omega – 3 esentiala ce face parte din gama acidului linoleic ( GLA ) . GLA este gasit in cantitati semnificative, în canepa, ulei de limba mielului , ulei de luminita de seara , ulei de seminte de coacaz negru si spirulina. Din cauza deficitului de GLA mare, mare parte a societatii noastre este deficitara la capitolul acizi grasi esential . GLA este esential pentru reducerea inflamatiilor în corpul nostru si este una dintre cele mai puternice substante nutritive pentru echilibrarea hormonilor . In plus , cantitati suficiente de GLA ajuta la sanatatea pielii, parului si unghiilor.

GLA ajuta in mod semnificativ metabolismul prin incurajarea grasimilor bune , cunoscut sub numele de tesut adipos maro ( BAT ), pentru a fi utilizate în mod eficient pentru energie. In plus , GLA activeaza procesele metabolice prin furnizarea de substante nutritive esentiale pentru sistemul energetic celular numit pompa de sodiu – potasiu . Cand pompa de sodiu – potasiu functioneaza in mod eficient structura celulei este curatata de substante toxice . Daca pompa nu functioneaza corect , celulele vor stoca toxinele și metabolismul va fi incetinit

Acest articol este oferit sub licenta Creative Commons. Il puteti republica oriunde incluzand autorul, sursa si sa lasati toate link-urile intacte.

Despre Autor:
Cristian Iacov este autor pentru Secretele.com . „Imi doresc sa va dezvalui secretul sanatatii naturale pentru cunoasterea beneficiilor asupra organismului uman. Trebuie sa lasam o mostenire fara secrete generatiilor viitoare!”. Pe Cristian Iacov il puteti gasi pe Facebook sau Google+

1 2

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.