"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

20 + thirteen =

nineteen + three =

src=”https://secretele.com/wp-content/uploads/2014/05/ciuperca.jpg” />

loading...

La fel ca in cazul rosiei , sectionarea unei ciuperci ne dezvaluie asemanarea dintre aceasta si urechea umana.Ciupercile contin Vitamina D care este esentiala pentru oase (deoarece ajuta organismul sa se foloseasca de calciu) in special oasele de la baza urechii interne , raspunzatoare pentru aducerea sunetelor la creier. Cercetarile au demonstrat ca cei mai multi dintre pacientii hipoacuzici au deficit de Vitamina D.

Daca suferiti de probleme de auz , consumat.i cat mai multe ciuperci.

Strugurii – Plamanii

Strugurii seamana izbitor cu alveolele plamanilor. Plamanii sunt alcatuiti din ramuri ale cailor respiratorii, ce se termina cu alte ramuri din ce in ce mai mici, ce poarta numele de alveole, alveole ce permit oxigenului sa patrunda in fluxul de sange. O dieta bogata in struguri proaspeti, s-a demonstrat ca poate reduce riscul aparitiei cancerului pulmonar. Semintele din struguri contin deasemenea o substanta chimica numita proantocianidine, care este gandita pentru a reduce crizele de astm declansate de alergii.

Asadar, daca aveti probleme cu astmul sau cu orice alta boala a plamanilor, consumati struguri.

Boabele de fasole – Rinichii

Boabele de fasole chiar ajuta la buna functionare a rinichiilor, avand forma perfecta a unui rinichi. Fasolea ofera o varietate de minerale si vitamine, ce sunt benefice pentru sanatatea ta. Daca rinichii tai sunt sanatosi, fasolea poate – atunci cand este consumata ca parte a unei diete echilibrate – contribuie la sanatatea rinichilor.

Aveti probleme renale, consumati boabe de fasole.

Telina – Oasele

Telina seaman exact cu structura oaselor umane. Acest aliment vizeaza in special rezistenta osoasa. Oasele sunt alcatuite din 23% sodiu, iar aceste alimente au sodiu in ele. Daca nu aveti suficient sodiu in dieta voastra organismul si-l extrage din oase, facandu-le friabile. Aceste alimente completeaza nevoile scheletului uman.

Suferiti de probleme ale oaselor, nu ocoliti consumul de telina.

Avocado – Uterul femeii

Avocado si perele sunt foarte bune pentru sanatatea și buna funcționare a uterului și cervixului femeii si arata exact ca aceste organe. Cercetarile moderne arata ca, atunci cand o femeie mananca

…Continuare pe pagina urmatoare

loading...
1 2 3 4

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.