"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

15 − 11 =

four × 5 =

Corpul uman are propriul limbaj, prin care ne sfatuieste de modul in care ar trebui sa ne hranim , pentru a stimula functionarea in cele mai bune conditii a organelor.

loading...

Similaritatea dintre organele corpului uman si unele produse alimentare nu este intamplatoare.Sa aruncam o privire la unele din partile corpului ce au o asemanare izbitoare cu unele legume sau fructe:

Nuca – Creierul

morcovul ajuta ochii si rosia ajuta inima


Data viitoare cand vei merge la cumparaturi si esti in perioada examenelor , evita raionul cu chipsuri si incearca o punga de nuci uscate .Nucile care au o asemanare izbitoare cu creierul , sunt foarte bogate in Omega-3 , substanta ce stimuleaza activitatea cerebrala.Creierul uman este alcatuit din aproximativ 60% grasimi structurale , acesta avand nevoie de grasimi de inalta calitate cum ar fi Omega-3 ce se regaseste din abundenta un nuci.Consumul de nuci va impiedica sa deveniti depresivi si contribuie la bunastarea mentala.

Asadar , daca vrei sa fii mai fericit si mai inteligent ,nu uita secretul….consuma Nuci

Morcovul – Ochiul

Cand sectionez un morcov , vei observa ca straturile din interior sunt foarte asemanatoare cu irisul ochiului uman. Morcovii contin beta-caroten , pe care organismul nostru il transforma in Vitamina A , un nutrient foarte important pentru sanatatea ochiului. Lipsa Vitaminei A din organism duce cu usurinta la aparitia sindromului Ochi uscat , a umflarii pleoapelor , a ulcerului cornean.

Daca vrei o vedere agera , nu ezita sa consumi cat mai mult morcov.

Rosia – Inima

Daca sectionezi o rosie, vei observa ca are 4 camere ce se aseamana cu cele 4 ventricule ale inimii. Nu doar aspectul ne face sa credem ca rosia este benefica pentru inima ci si continutul ei bogat in licopen , substanta ce scade riscul unui infarct miocardic cu pana la 25-30%. Mai mult , daca vei combina rosia cu putin avocado si ulei de masiline , aceasta substanta se va absorbi in organism de 10 ori mai bine.

Ciuperca-Urechea

…Continuare pe pagina urmatoare

loading...
1 2 3 4
Citește restul articolului pe pagina următoare.

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.