"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

18 + 20 =

8 + 3 =

faptul ca prin aplicarea acestor produse la suprafata pielii nu vei rezolva aproape nimic sau vei obtine doar un efect temporar, in cel mai bun caz, deoarece cearcanele au o legatura si cu mostenirea genetica. Astfel, cremele pentru ochi cu cafeina pot sa actioneze impotriva pungilor de sub ochi reducand retentia de apa sau pot sa diminueze cearcanele prin contractarea vaselor de sange doar daca problema este una de suprafata.

loading...

Cremele anti-inbatranire

Unele creme anti-imbatranire au preturi exagerate, iar daca te uiti putin peste lista ingredientelor ai surpriza sa descoperi aceleasi substante nu tocmai prietenoase cu pielea ta, cum ar fi parabenii, conservatii, derivatii din petrol sau alte substante recunoscute pentru dezechilibrele pe care le pot cauza in organism. Astfel, Dr. Oz avertizeaza cu privire la cremele scumpe ca ar fi o pierdere de bani si ca multe nu ar fi mai eficiente decat variantele lor mai ieftine. In plus, daca ai riduri accentuate nu vei obtine niciun rezultat. Singurul lucru util pe care il poti face este sa previi sau sa amani cat mai mult accentuarea ridurilor consumand multa apa plata si protejandu-ti pielea de radiatiilor ultraviolete. [5]

Referinte:

[1] http://www.e-joy.ro/detalii-articol/stiri/top-10-secrete-de-frumusete-si-lifestyle-ale-vedetelor.html
[2] http://www.ziare.com/articole/produse+naturale+masti+fata
[3] http://zumi.md/beauty/10-secrete-despre-frumusee-care-ii-fac-viaa-mai-uoara
[4] http://www.garbo.ro/articol/Frumusete/12121/10-secrete-pentru-ten-si-par-ascunse-in-bucatarie.html#ixzz2ztvdMpOU
[5] http://www.eva.ro/frumusete/cosmetica/4-secrete-pe-care-producatorii-de-cosmetice-le-tin-ascunse-articol-39942.html

loading...
1 2

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.