"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

three × one =

thirteen − 8 =

la asta .

loading...

4 . Salariul mic. Aceasta este unul dintre cele mai frecvente motive care fac ca oamenii se schimbe locul de munca . Simti ca munca ta nu este apreciata suficient si ai un salariu mic ? Atunci, decizia de a schimba locul de munca este cea mai potrivita in acest caz .

5 . Relatia proasta cu colegii dvs. Daca oamenii cu care lucrezi nu te accepta si nu te aprecieza , atunci nu exista nici un sens sa continui sa lucrezi intr-o echipa fara a fi o parte din ea .

6 . Munca ta este subestimata? Daca simtiti ca munciti din greu la serviciu , dar nimeni nu observa acest lucru , cauta un loc de munca in care eforturile tale vor fi apreciate .

7 . Parerea ta nu este luata in considerare. Cu totii ne simtim importanti si utili , atunci cand opinia noastra este luata in considerare . Dar atunci cand sunt suprimate initiativele unei persoane , atunci acesta se simte ca fiind un nimic . Te simti in acest fel ? Daca da , a renunta la locul de munca actual este decizia corecta .

8 . Lipsa de perspective de cariera. Totul in natura este in continua schimbare si in curs de dezvoltare . Umanitatea este o parte a naturii, asa ca, tindem sa ne schimbam si sa evoluam . Daca munca nu va ofera posibilitati de a va dezvolta , aveti intr-adevar de ce sa stati acolo ?

9 . Lipsa de dezvoltare personala. Aceasta este ca urmare a cazului precedent .Cresterea in cariera este un aspect de dezvoltare personala , iar atunci cand nu evoluam ca o personalitate , la un moment dat incepeti sa va simtiti incompleti si blocati in propria viata.

10 . Datorita stresului si a riscurilor psihologice constante. Poate sanatatea nu este cel mai important lucru in viata , dar fara sanatate totul este nimic ! In cazul in care locul de munca viata si sanatatea va este afectata – atat fizica, cat si mentala – cred ca de doua ori nu este cazul sa mai ramaneti acolo.

Nu pierdeti nici un minut,pentru a face ceea ce nu va reprezinta, ceea ce nu va pasioneaza. Combate-ti temerile si indoielile si incepe cautarea unui loc de munca decent. Asadar, nu mai ezita intra pe site-urile de

…Continuare pe pagina urmatoare

loading...
1 2 3

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.