"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Cati ani ati lucrat la locul de munca actual ? Sunteti multumit de el ? Poate e timpul sa gasiti un nou loc de munca , care v-ar satisface dorintele ? Multi oameni nu-si schimba locul actual de munca, de teama ca poate nu este mai bun. Dar ganditi-va, timpul si efortul depus pentru un job care nu-ti place iti epuizeaza resursele mentale si emotionale . Cat timp vei ramane asa ? Ai merita un job care sa ti se potriveasca, unul la care sa-ti doresti sa mergi. Trebuie doar sa crezi in tine si scapa de orice indoiala si teama ! Nu esti un copac plantat in pamant . Tu esti un om si ai dreptul sa-ti schimbi ceea ce nu-ti place .

Iata 10 motive principale care indica faptul ca aveti nevoie sa luati in considerare cautarea unui nou loc de munca , care s-ar potrivi mai bine, pentru interesele si asteptarile dumneavoastra .

daca nu te intelegi cu seful da-ti demisia

1 . Nu te bucuri de munca ta. Te trezesti in fiecare dimineata fara un zambet pentru ca trebuie sa te duci din nou in locul unde nu vrei sa fii si sa faci lucruri pe care le urasti ? Multi oameni ocupa o pozitie vacanta numai pentru bani si nu se bucura de munca lor . Acesta este principalul motiv pentru care ar trebui sa schimbati locul de munca. Pur si simplu pentru ca nu are sens sa va petreceti o treime din viata, pe ceva ce nu va place .

2 . Lipsa de intelegere cu seful tau. Seful tau de multe ori te deranjeaza sau te pune intr- o pozitie dificila ? El / ea este mereu nemultumit si nu apreciaza eforturile tale ? Nu-l tolera ! Renunta si lasa-l sa incerce sa gaseasca un astfel de angajat valoros ca tine .

3 . Conditiile de munca proaste si a conditiile de lucru dificile, programul de lucru afecteaza in mod direct capacitatea de a lucra si a calitatii vietii in general. De multe ori trebuie sa ramai la locul de munca pana tarziu in noapte pentru ca seful tau spune asta? Lucrezi toata ziua si toata saptamana , astfel incat nici un moment nu va ramane pentru tine, familia si prietenii ? Gandeste-te

…Continuare pe pagina urmatoare

1 2 3

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.