"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

seventeen + 12 =

4 + two =

alimente sanatoase, exercitii in mod regulat( yoga , meditatie) si nu uita sa fi bun cu cei din jur.

loading...

Tipuri de Remedii Vibrationale

Cristale si Pietre

O piatra stralucitoare luata din pamant este una dintre comorile pe care orice copil le descopera pe cont propriu. Rocile sunt o resursa naturala a pamantului pe care le gasesti peste tot, avem strazi pavate cu pietris, nisipul de pe plaja este facut din mici cristale. Ne impodobim cu inele de aur si bratari de argint, set de pietre colorate semipretioase dar totusi nu ne dam seama ca fiecare piatra pretioasa si cristal gazduieste proprietati de vindecare. Va-ti intrebat vreodata de ce sunteti atrasi de o anumita piatra si nu de alta? Natura gaseste o modalitate de a obtine pietre care transporta proprietati curative si spirituale care sunt necesare pentru noi.

Lumina si Culorile

Culoarea este pur si simplu o forma de lumina vizibila, de energie electromagnetica. Toate culorile primare reflectate in curcubeu transporta proprietati unice de vindecare. Soarele este un minunat vindecator! Imaginati-va ce ar fi viata fara soare. Lipsa de lumina solara contribuie la depresie pentru unii oameni. Unele instrumente folosite in terapia culorilor sunt geme, lumanari, baghete, tesaturi de culoare. Terapia cu fascicole de lumina (laser) este un domeniul al medicinii in curs de dezvoltare si este folosita mai mult in comunitatea de ingrijire a sanatatii.

Plante si Plante Aromatice

Toate plantele, copacii, florile si chiar gradina noastra in care cultivam legume, au proprietati medicale. Alimentele pe care le consumam au o energie vibrationala specifica impreuna cu valorile lor nutritionale.

Aer, Pamant, Foc si Apa

Lumea noastra are patru elemente de baza. Acestea sunt aer, pamant, foc si apa. Intelegand ce reprezinta fiecare element ne ajuta sa ne aflam undele noastre forte si care ne sunt punctele slabe. Vindecatorii au constatat ca daca se concentreaza pe elementele si energiile vibrationale asociate cu fiecare dintre ele pot gasi un remediu pentru abordarea problemelor noastre. Aproximativ 70% din suprafata Pamantului este formata din apa. Acest fapt face ca elementul apa sa ne capteze atentia. In plus, corpurile noastre au nevoie de apa pentru a putea supravietui.

Sunetul si Muzica

Sunetele si tonurile muzicale sunt vibratii vindecatoare. Sunetul OM sta la baza tuturor sunetelor. Fara corzile vocale si auz am fi

…Continuare pe pagina urmatoare

loading...
1 2 3

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.