"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

nine + thirteen =

one × 1 =

In univers totul este energie. Nimic nu este solid. In schimb obiectele sunt alcatuite din particule microscopice care vibreaza intr-un ritm foarte rapid si ofera o imagine solida. Simtul nostru vizual este limitat si de aceea nu vedem vibratia particulelor.

loading...

Terapia vibrationala, numita de asemenea, medicina vibrationala sau medicina energetica, se bazeaza pe principii stintifice care spun ca toata materia vibreaza la o frecventa precisa, iar prin utilizarea de vibratii rezonante echilibrul poate fi restaurat.

Aproape tot ce putem atinge si vedea in jurul nostru are un puls de viata in interiorul ei. Trebuie sa cautam avantajele vibratiei naturale pentru a ne ajuta in echilibrarea energetica.

Aceasta forma alternativa de tratament permite oamenilor sa incerce si sa isi inverseze vibratiile negative in corpul lor prin a face schimbari semnificative in viata lor.

vindecare prin concentrare in natura

Fiecare obiect, inclusiv organele umane au o vibratie naturala mentionata ca “rezonanta”. Daca o parte a organismului vibreaza in afara rezonantei sau armoniei, poate duce la aparitia unei boli. Jonathan Goldman spune ca daca anumite parti ale corpului intra in dezechilibru, ele pot fi vindecate prin proiectarea frecventei corecte in organism. Medicina vibrationala se axeaza pe anatomia energetica in cadrul si in jurul corpului fizic. Dezechilibrele energetice sunt tratate folosind frecvente de la flori, pietre, sunet, terapie cu uleiuri esentiale, acupunctura si cristale. Fiecare element luat individual are o calitate specifica care este benefica pentru un anumit organ uman, sistem sau emotie.
Vindecarea vibrationala este foarte buna atunci cand cauti metode alternative de tratament pentru diverse boli si nu trebuie trecut cu vederea acest tip de terapie cand vine vorba de un remediu pentru problemele tale.

Frecventa Joasa – Sanatate Precara

Cercetarea realizata de Bruce Tainio si Gary Young indica faptul ca “frecventele normale ale corpului uman sunt cuprinse intre 62-68 MHz, iar in cazul in care aceasta frecventa scade vei fi predispus la o boala. Simptomele de raceala apar la o frecventa de 58 MHz, de gripa la 57 MHz, candida la 55MHz, cancer 42 MHz. Astfel pentru a ne putea feri de boli corpul nostru trebuie foarte bine oxigenat si mentinut la o frecventa ridicata.

Singura modalitate, de a obtine cu adevarat energie pozitiva in campul tau energetic, este consumarea de

…Continuare pe pagina urmatoare

loading...
1 2 3
Citește restul articolului pe pagina următoare.

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.