"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

three × three =

four × five =

Entitatile sunt peste tot si in jurul nostru in cea de a 4-a densitate.

loading...

Este un subiect tabu in cultura occidentala, in care oamenii sunt putin ingrijorati sa nu fie etichetati ca “nebuni” sau pasionati de “Dosarele X”, asa ca am simtit nevoia sa sparg gheata si sa aduc putina lumina in acest subiect. Eu nu pretind ca sunt fantana care are toate cunostintele privind aceasta tema, desi am multe experiente in evolutia mea spirituala.

Termenul de “entitate” poate fi un pic confuz, astfel incat o sa va fac o scurta prezentare inainte de a ne concentra asupra entitatilor pe care oamenii le stiu. Exista trei tipuri de entitati principale:            1. Spiritele pamantului, 2. Fiinte dimensionale, 3. Entitatea negativa non-umana.

Principalele tipuri de entitati

entitati care apar in viata noastra si noi le simtim


1. Spiritele Pamantului

Aceasta se refera in general la o fiinta umana care s-a reincarnat, dar nu a trecut in lumea spiritelor atunci cand corpul a murit. Ei raman pe pamant in forma de spirit pana cand sunt pregatiti sa mearga mai departe. De obicei aceste spirite sunt atasate de o forma si le este teama sa nu o piarda. Deseori ei sunt legati de un anumit loc si sunt in imposibilitatea de a exista dincolo de acel loc. Aceste spirite pot fi prietenoase, rautaciose sau chiar rauvoitoare. Spiritele pamantului pot fi uneori suparatoare, desi sunt atrase de fiinte umane incarnate de foarte putin timp. Nu o sa va prezint protectia pentru aceste entitati in acest articol, doar am mentionat pentru a distinge diferenta.

2. Fiintele Dimensionale

Aceste fiinte au constiinta centrata in densitatea a 4-a sau chiar mai mare. Uneori ele au interesul de a atrage fiinte din a 3-a densitate cum ar fi oamenii. Ei tind sa difere de entitatile negative non-umane (pe care le voi prezenta mai jos), deoarece fiecare are suflet individual. Ei pot veni in orice infatisare sau forma prin mai multe dimensiuni. Unele fiinte superior dimensionale sunt binevoitoare (ex. ingerii), unele sunt rauvoitoare si altele undeva la mijloc. Cele rauvoitoare sau cele care manipuleaza pot influenta sau pot avea o super-putere asupra unei persoane intr-un mod mult mai sofisticat decat entitatile negative non-umane.

Fiintele dimensionale sunt

…Continuare pe pagina urmatoare

loading...
1 2 3 4
Citește restul articolului pe pagina următoare.

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.