"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

17 + two =

four × 1 =

sunt drumurile adevarului, corectitudinii si iubirii.

Trebuie sa ne eliberam de karma inrobitoare, trebuie sa invatam inteligenta si mintea arta de glisare a constiintei interne. Acest lucru se realizeaza prin meditatie.

Constiinta ne poate ghida inteligenta si mintea, trebuie sa calmeze si sa controleze conflictele care ne invadeaza mintea si acest lucru se va realiza atunci cand vom invata cum sa punctam mintea intr-o singura directie.

Este usor sa intelegi beneficiile meditatiei. Atunci cand practicam meditatie, mintea invata cum sa nu mai dea atentie la obiectele materiale, si viata/gandirea noastra se va schimba cand ajungem sa fim constienti de esenta divina pe care o avem in interiorul nostru si cum aceasta ne conduce spre starea de fericire.

Cat de dulce este un fruct? Nu exista nici o modalitate de a explica in mod corespunzator, decat daca vei consuma acel fruct.

Cat de buna este meditatia? Nu exista nici o modalitate de a sti gustul fructelor sale pana cand nu o experimentezi.

loading...
1 2

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.