"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

2 × five =

5 × three =

Karma traieste cu noi, karma este parte din viata noastra de la momentul nasterii noastre pana in momentul mortii noastre, pentru ca de fiecare data cand vom face ceva si chiar de fiecare data cand noi nu vom face nimic care sa genereaza karma, ea ne va urmari, neputand sa o evitam in nici un fel.

loading...

Desigur ca nu toata karma pe care noi o generam este la fel, exista un tip de karma care ne tine legati de aceasta viata si un alt tip de karma care ne elibereaza ciclul de reincarnare.

Karma care ne tine legati, este cunoscuta si sub numele de Vishayakarma, are ca fructe mizeria si lipsa de pace interioara, in timp ce karma generata de actiuni bune sau actiuni dezinteresate este cunoscuta ca Sreyokarma si ne permite sa ajungem la prosperitate si la fericirea sufletului, aceasta fiind mult mai mult decat atingerea de o simpla fericire externa.

De fiecare data cand ne confruntam cu o activitate, cu dorinta de a obtine un anumit rezultat, aceasta arunca in bratele noastre dorinta, lacomia si ego-ul, in timp ce doar pura noastra actiune pe care o facem pentru iubire fara a lua in considerare consecintele posibile, este un fel de actiune care ne conduce putin cate putin spre iluminare si libertate.

daca faci meditatie esti un spiritual height=”640″ src=”https://secretele.com/wp-content/uploads/2014/04/karma-meditatie.jpg” title=”” width=”576″ />

Celui care natura ii permite sa efectueze aceste activitati de bunatate, putin cate putin isi da seama cum Creatorul le ofera tot ceea ce au nevoie pentru o pace interioara. O alta forma de a atinge pacea interioara este meditatia.

Probabil va intrebati de ce? De ce este atat de necesara meditatia?

Ai nevoie de meditatie deoarece omul actioneaza intotdeauna in doua dimensiuni, dimensiunea externa guvernata de simturile fizice si dimensiunea interna guvernata de inteligenta si minte.

Constinta interna nu poate trece de la sine, are nevoie de o ghidare a inteligentei si a mintii, care sunt legate de lumea exterioara – fiind precum caii care trag un vagon. Acesti cai sunt nerabdatori sa inceapa sa mearga, dar ca ei sa ne conduca spre o destinatie corecta ar trebui sa fie educati. Trebuie sa li se indice care este ruta corecta pentru a ne putea duce unde vrem sa ajunga constiinta interna. Acestea

…Continuare pe pagina urmatoare

loading...
1 2
Citește restul articolului pe pagina următoare.

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.