"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

two × five =

4 + two =

Temperaturile ridicate asociate cu reprizele de ploi , sunt o adevarata mana cereasca pentru bacteriile ce se inmultesc in interiorul aparatelor de aer conditionat.

Toti cei care detin un astfel de aparat trebuie sa fie foarte atenti cu intretinerea lui.Dar acum , este posibil sa aveti un alt stimulent pentru a face acest lucru.

Oficialii din sanatate trag un semnal de alarma cu privire la bacteriile periculoase ce se pot ascunde in interiorul acestor aparate.

bacterii si virusuri ce se ascund in aparatul de aer conditionat


Aceste bacterii pot conduce la Boala Legionarilor sau Febra Pontiac , care se pot contacta prin inhalarea bacteriilor ce se regasesc in interiorul vaporilor pe care ii emana aparatul de aer conditionat. Cercetatorii ne avertizeaza ca primul afectat este sistemul nostru respirator. Simptomele care pot sa apara sunt durerile de cap , durerile musculare , febra , frisoanele.S-au intamplat cazuri in care aceste simptome au fost total ignorate, persoana in cauza ajungand in stare destul de grava la spital.

In data de 5 August 2013 , intr-un azil de batrani din Ohio au fost gasite cinci personae decedate , vina fiind , in urma cercetarilor, Boala Legionarilor.

Iata cateva trucuri pentru a va proteja de aceste pericole:

1.Cel mai indicat este sa aveti montat un filtru de foarte buna calitate.Multi utilizatori nu monteaza un filtru de buna calitate ci il lasa pe cel montat deja din fabrica , filtru care nu este chiar foarte bun , fapt ce conduce la raspandirea bacteriilor in caminul dumneavoastra.

2.Montarea unui aparat cu ultraviolete , aparat care ucide bacteriile si mucegaiul care se poate dezvolta in incapere.

3.Daca nu schimbati filtrul , faceti o igienizare a lui inainte de inceperea sezonului cald. Este foarte usor de curatat. Pur si simplu dati-l jos, si spalati-l bine cu apa si detergent. In cazul in care nu va descurcati, cautati persoanele care v-au montat aparatul si solicitati o igienizare a lui.

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.