"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

nine − 8 =

4 + 7 =

Industria alimentara se bazeaza aproape in intregime pe o serie de minciuni pe care, sincer, cele mai multe dintre ele preferam doar sa le credem (“Toate naturale? “Pare sănătos pentru mine!”). Dar noi trebuie sa tragem linie undeva, nu? Mai ales atunci cand alimentele pe care le cumperi nu au nimic de-a face cu ceea ce se spune pe eticheta.

loading...

1.Mierea

Ai crede ca este un produs destul de simplu – albina o face, ursul o fura de la albina, tu o mananci. Dar adevarul este altul , jucatorii mari din industria alimentara cumpara cu buna stiinta mierea din surse dubioase – China – o tară care nu are scrupule în a produce piper in intregime din noroi. Pentru a produce mierea , chinezii filtreaza in totalitate polenul din ea pentru a se pierde originea sa , adauga sirop de porumb si indulcitor care este ieftin si iata produsul finit – mierea chinezeasca.

lucruri neadevarate despre alimente sanatoase


2.Sofranul

Cele mai mari infractiuni se fac la procesarea sofranului.Fiind cel mai scump condiment din lume , aproximativ 10000$ kilogramul , in marile magazine vei gasi un produs pe care scrie ca este de calitate superioara insa s-a constatat ca doar 10% este sofran , restul este alcatuit din ierburi fara nici o valoare.

Si asta e ceea ce vei obtine atunci cand esti norocos. Daca esti ghinionist, vei obtine falsul absolut:

In partea stanga se observa sofranul real , in partea dreapta este asa-zisul sofran pe care daca il lasi in apa ceva timp vei observa ca se va dizolva complet lasand in urma lui o spuma cu gust de sofran.

3.Carnea de pui

De zeci de ani carnea de pui a inceput sa fie injectata cu destul de multe chimicale pentru a stimul cresterea insa pana acum nu s-a spus ca puii sunt injectati si cu lichide ce provin din carnea de porc sau vita.Acesta este o veste proasta pentru musulmani intrucat religia lor le interzice total consumul de carne de porc.Acest proces poarta denumirea de plumping si presupune injectarea puilor cu lichide care se regasesc doar in carnea de porc sau vita.Acest proces se realizeaza pentru a oferi

…Continuare pe pagina urmatoare

loading...
1 2
Citește restul articolului pe pagina următoare.

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.